Avicii lägger ner

En stor musiknyhet har precis landat i musikvärlden; en av världens absolut största musikstjärnor som dessutom är svensk kommer att lägga av med sitt turnerande efter årets slut.

Personen vi talar om är givetvis den svenska DJ-stjärnan Avicii eller Tim Bergling som han heter egentligen. Efter ett långt Facebook-inlägg så förklarade stjärnan att det var dags att lägga turnerandet på hyllan efter att ha turnerat non-stop sedan sitt stora genombrott för nästan 10 år sedan. Det är sedan tidigare känt att Avicii har varit tvungen att ställa in flera konserter på grund av hälsoproblem under det förra året så det var ingen större chock för den som är med i musiknyheter att detta skulle inträffa.

Avicii har länge varit känd att ge väldigt extrema och intensiva uppträdande och detta har givetvis tagit ut sin rätt efter väldigt lång och aktiv tid i musikbranschen. Han kommer under året resa runt och göra avskedsframträdanden, vart den allra sista konserten kommer hållas är än dock inte avslöjat, men vi får väl hoppas på att den hålls i Sverige?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *