Black Sabbath tackar för sig på Monsters of Rock

Black Sabbath, bandet som blev känt att vara bland de hårdaste grabbarna i rockvärlden. Grundat 1968 i Birmingham av legendaren Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Bill Ward och Geezer Butler blev de 70-talets absolut största rockband bredvid Led Zeppelin. Historierna om bandet är många där drogerna, våldet och rocken alltid finns representerat. Vad vi verkligen vet är att 1979 så sparkades Ozzy från bandet på grund av bråk och bandet har under åren sedan dess haft flertalet medlemmar på olika positioner. Över 70 miljoner skivor har sålts genom tiderna och bandet har hållit i oräkneliga konserter över hela världen.

Bandet ska nu ge sig ut på en allra sista avskedsturné runt hela världen och kommer att bestå av Osbourne, Iommi och Butler och en trummis såklart. Avskedsturnén startar i Europa den 1a juni 2016 och den 9 juli så kommer de till sin enda Sverige-spelning i Stockholm på Friends Arena i Solna. Biljetterna till detta eventet kommer det självklart att vara ett enormt hårt tryck på, och de släpps den 6e oktober nu i år, så är du säker på att du vill ha en biljett så gäller det att vara där på minuten annars kommer de definitivt att ta slut direkt. Är du kund hos American Express så har du dock ett lysande tillfälle att kunna knipa en biljett i betydligt mindre stress. Mellan den 2a oktober klockan 09.00 och den 5e oktober 09.00 så kan alla American Express medlemmar boka biljetter i förväg.

Monsters of Rock är en festival som tog plats i Sverige 1984 och 1986 där artister som Van Halen, AC/DC, Scorpions, Def Leppard och Mötley Crüe deltog inför tusentals rockare. Här kommer en riktig klassiker från grabbarna (gubbarna)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *