Coachella 2017

I april så är det enligt tradition dags för den kanske största festivalen på jorden just nu; Coachella. Festivalen har blivit ett dragplåster där de absolut största artisterna och grupperna uppträder. I år så har det allra största dragplåstret varit Radiohead som inte spelar så många livekonserter längre.

Beyonce var ett annat stort namn på affischerna men fick med kort notis ställa in då hon är höggravid, vilket togs hårt av många fans, men även bättre av vissa då det blev ingen mindre än Lady Gaga att fylla hennes skor! Festivalen går av stapeln två helger i april, den återstående går av stapeln nu den 21-23 april.

Coachella har enligt många gått om Glastonbury vilket enligt många ansågs vara den absolut största festivalen när det kom till artister. Då Glastonbury inte tar palts förrän i slutet av juni så får vi se vilka artister de lyckas skrapa ihop! Du som är sugen på att kolla på Coachella kan superenkelt göra det via deras YouTube-kanal där många framträdanden visas live helt gratis!

Coachellas Youtubekanal –> https://www.youtube.com/user/coachella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *