Musiken inspirerar online casino

En sak som jag brukar göra på fritiden är att spela online. Jag tycker om spänningen med att snurra på en maskin och att den när som helst kan pumpa ut nästa storvinst. När jag spelar på slots är det alltid på en eller annan musikinspirerad. Det finns en hel drös med fräcka slots som funnit sin inspo från några av världens bästa band och artister. Jag kommer visa er tre av mina favoriter där jag spenderar en hel del tid och kammar hem en och annan vinst. Dessa spel är baserade på musiken och livet som dessa band och personer levde, vilket gör det ännu mer inspirerande för mig.

gund n roses slot

En av mina personliga favoriter är Guns N Roses, och då menar jag både bandet och spelautomaten. Denna är för oss som växte upp med Take me down to the Paradise City och alla andra hits som Guns N Roses levererade under 80 och 90-talet. Gruppen har sammanlagt sålt över 100 miljoner exemplar världen över, vilket för hårdrocksbandet till det bäst säljande bandet genom tiderna! Denna slot kommer från den svenska speltillverkaren NetEnt och är riktigt snyggt gjord. Kommer man till bonusspelen är det extra häftigt, då dyker ett bonushjul upp som kan ge både freespins eller en så kallad Crowd Pleaser. Ja, hur som helst är detta verkligen en av mina favoriter, mycket tack vare bakgrundsmusiken och musiken som drar igång vid ett bonusspel! När vi ändå snackar om bandet vet du väl att de spelar i Sverige den 21 juli 2018, något som jag inte kommer missa!

jimi hendrix slot

Nästa slot som också blivit en favorit är Jimi Hendrix. Såklart är själva Jimi Hendrix en storfavorit! Han föddes den 27 november 1942 i Seattle, Washington och dog endast 27 år gammal i London den 18 september 1970. Med en stjärna på Hollywood Walk of Fame 1994, och att han blev intagen till både USA:s Rock and Roll Hall of Fame år 1992 med bandet The Jimi Hendrix Experience och  Storbritanniens Music Hall of Fame 2005. Hur som helst, i spelautomaten möts man av den sköna flower power-atmosfären och stora vinstchanser finns. I spelautomaten finns hela 3 stycken olika free spin-läge som man kan komma till och kamma hem stora vinster. Ja, denna slot är helt enkelt en klassiker som man sent kommer tröttna på, lika så som Jimi Hendix musik!

Motörhead slot

Motörhead var en brittisk heavy metal-grupp som bildad i London 1975, men slog inte igenom förrän 1981 med låten Ace of Spades. Detta var samma år som bandet hade sin första spelning i Sverige, på Olympen den 26 november 1981 i Lund. Den sista konserten bleb på Hovet i Stockholm den 4 december 2015. Självklart finns det en slot som är baserad på det legendariska rockband med Lemmy Kilmister som frontfigur. Såklart har även denna slit häftiga bonusfunktioner där man kan kamma hem enorma vinster! Som du kanske förstår älskar jag att samla på mig bonusar som ger mig extra mycket att spela för, här kan du t.ex. hitta chans till freespins. Motöerhead och Ian “Lemmy” Kilmister har verkligen gjort sitt avtryck på musikvärlden och visat var skåpet ska stå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *