Stora konserter i Sverige 2016

Sverige är minst sagt ett land fyllt med härliga festivaler speciellt nu under sommarhalvåret då några av de allra största artisterna i världen kommer besöka vårt avlånga land. Men förutom stora namn på festivaler så kommer det under sommaren också vara konserter där några andra av världens tyngsta namn kommer uppträda.

The Boss eller Bruce Springsteen som han också är mer känd som är en karaktär som har fallit för Sverige. Nästan årligen besöker han Sverige, och varje gång så är det konserter i Göteborg på Ullevi som står på listan. Hans biljetter brukar sälja slut på timmar så denna sommar har han sett till att alla ska ha en chans att se honom. Den 23e, 25e och 27e så kommer han uppträda på Ullevi i Göteborg. Bruce Springsteen and the E Street Band har tidigare satt många publikrekord på Ullevi och i Sverige så det är nog lika bra att det blev tre konserter i sommar!

Nästa tunga pjäs att uppträda är drottningen från Barbados, Rihanna. En av våra minst sagt största stjärnor när det kommer till musik kommer att göra två konserter i Sverige med en månads mellanrum. En tar plats i Stockholm och en i Malmö. Konserten i Stockholm tar plats den 4e juli på Tele2 Arena och är en del av hennes Anti World Tour. Som förband har hon valt ut rapparen Big Sean som även är med på konserten i Malmö som tar plats den 2a augusti.

Den tredje konserten vi tänkte dra upp är faktiskt en avskedskonsert. Det är det legendariska rockbandet Black Sabbath som bestämt sig att lägga skorna på hyllan och säga tack och hej för sista gången. Man kommer uppträda på minifestivalen som hålls den 6e juli på Friends Arena i Stockholm. Det är originaluppsättningen som uppträder så både Ozzy, Tony Iommi och Geezer Butler är med! Det kommer minst sagt bli en kväll att minnas då det är sista gången de uppträder på svensk mark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *